1.4TSI CAXA 2009r zawór zwrotny ciśnienia

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • slawciol
    Classic
    • 2018
    • 0
    • Octavia II (1Z3)
    • BSE 1.6 MPI 102 KM

Witam i pozdrawiam brać Skodowską :szeroki_usmiech
  • slawciol
    Rider
    • 2014
    • 263

Witam, podczas wymiany świec przy demontażu przewodów nad cewkami pękł cienki króciec na tym elemencie. Nr 03c103175G. Potrzebuje samochód na jutro a nigdzie nie mogę tego dostać. pytanie: czy tymczasowe sklejenie wchodzi w grę czy nic to nie da. Nie wiem czy tam jest ciśnienie czy podciśnienie i co będzie jak pojadę bez podłączenia wężyka (cienki)

Na rysunku część nr.6 a wężyk nr 8
    czarna perła

Komentarz

• LUKI
      RS
      • 2005
      • 5776

slawciol, ASO w 3city obdzwonione :?:

Zamieszczone przez slawciol
      czy tymczasowe sklejenie wchodzi w grę czy nic to nie da. Nie wiem czy tam jest ciśnienie czy podciśnienie i co będzie jak pojadę bez podłączenia wężyka (cienki)
      możesz podkleić tymczasowo
      kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM

Komentarz

• slawciol
        Rider
        • 2014
        • 263

Zamieszczone przez LUKI

czy tymczasowe sklejenie wchodzi w grę czy nic to nie da. Nie wiem czy tam jest ciśnienie czy podciśnienie i co będzie jak pojadę bez podłączenia wężyka (cienki)
        Pierwsze co to dzwonienie wszędzie gdzie się da. Będę miał na poniedziałek, ale potrzebuje auto na jutro. W tym przewodzie jest podciśnienie?

[ Dodano: Sob 26 Lip, 14 19:59 ]
        Zamieszczone przez LUKI

Pierwsze co to dzwonienie wszędzie gdzie się da. Będę miał na poniedziałek, ale potrzebuje auto na jutro. W tym przewodzie jest podciśnienie?
        Poxylina zrobiła swoje, do poniedziałku musi wytrzymać. dzisiaj zrobiłem 30km i jest ok.
        Dzięki
        czarna perła

Komentarz

Pracuję...